Werkwijze

Als u geintereseerd bent om een offerte door ons te laten maken kunt u ons bellen of gebruik maken van ons contactformulier op deze website.

Vervolgens zullen wij een afspraak met u maken om het werk met u te bekijken en op te meten. Tevens zullen wij u voorzien van advies voor eventuele probleemsituaties, materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Zijn er dan nog vragen dan zullen wij deze uiteraard ook beantwoorden.

Na deze afspraak maken wij binnen 1 week een vrijblijvende offerte in 2-voud afgestemd op uw wensen die samen met de algemene voorwaarden en een ouderdomsverklaring (als uw woning ouder is dan 2 jaar) naar u toe worden gestuurd.
Deze offerte blijft 3 maanden geldig.

Als u vervolgens akkoord gaat met onze offerte stuurt u 1 exemplaar getekend aan ons retour waarmee u dan de opdracht heeft bevestigd. Wij zullen dan contact met u opnemen om de planning van de werkzaamheden door te nemen.

De werkzaamheden worden volgens de offerte en de met u doorgenomen planning uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk om in overleg de planning  aan te passen en meerwerk uit te voeren. Meerwerk leggen wij bij voorkeur schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen.

Mits anders met u is overeengekomen vindt facturering plaats na oplevering van de werkzaamheden volgens de offerte eventueel vermeerderd met de kosten van het meerwerk.

Klaar is voor ons nog niet klaar. Wij vinden nazorg erg belangrijk en zullen indien mogelijk ook na de werkzaamheden (al is het niet onze schuld) u helpen bij het oplossen van eventuele problemen.www.bieringsstukadoor.nl

www.bieringsstukadoor.nl